Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Andenes

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Andenes inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Andenes miniguide

Andenes

Biluthyrning Andenes

Byn Andenes (ca 2.600 invånare år 2009) är administrativt centrum i Andøy kommun i Nordland fylke beläget, norr om skärgården Andøya Vesterålen. Det är gjort arkeologiska fynd visar att människor har levt på Andøya sedan stenåldern.

Det norska flygvapnet har en större bas i Andenes – Andøya luft station. Det är under Natos högsta ledningen – och är en av de viktigaste företagen i Andøya. Annars är platsen också rymdforskning och norrsken forskning runt – i förhållande till Andøya Rocket Range.

Förutom vacker natur – och midnattssol i sommaren – har Andenes ett antal attraktioner för att visa: Whale Centre (med utställningar om valar och valfångst forskning), Polar Museum (jakt och fiske museum), HISNAKUL (med kulturella och historiska utställningar i samband med mänskligt ansikte naturliga element) och Northern Lights Centre (populärvetenskap) – alla i eller nära Andenes centrum.

Andøya flygplats, som är samlokaliserade med Andøya Air Station, är en liten civil flygplats med dagliga flyg till Tromsø och Bodø .Annars anlöper hurtigruta Andøya (Risøyhamn) både på vägen norr och söder.

 

Svenska