Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Andenes

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Andenes inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Andenes miniguide

Andenes
Biluthyrning Andenes

Byn Andenes (ca 2.600 invånare år 2009) är administrativt centrum i Andøy kommun i Nordland fylke beläget, norr om skärgården Andøya Vesterålen. Det är gjort arkeologiska fynd visar att människor har levt på Andøya sedan stenåldern.

Det norska flygvapnet har en större bas i Andenes – Andøya luft station. Det är under Natos högsta ledningen – och är en av de viktigaste företagen i Andøya. Annars är platsen också rymdforskning och norrsken forskning runt – i förhållande till Andøya Rocket Range.

Förutom vacker natur – och midnattssol i sommaren – har Andenes ett antal attraktioner för att visa: Whale Centre (med utställningar om valar och valfångst forskning), Polar Museum (jakt och fiske museum), HISNAKUL (med kulturella och historiska utställningar i samband med mänskligt ansikte naturliga element) och Northern Lights Centre (populärvetenskap) – alla i eller nära Andenes centrum.

Andøya flygplats, som är samlokaliserade med Andøya Air Station, är en liten civil flygplats med dagliga flyg till Tromsø och Bodø. Annars anlöper hurtigruta Andøya (Risøyhamn) både på vägen norr och söder.