Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Fredrikstad

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Fredrikstad inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Fredrikstad miniguide

Hyrbil Fredrikstad

Biluthyrning Fredrikstad

Fredrikstad ligger i Østfold län, där den längsta floden – Glomma – rinner ut i yttre Oslofjorden. Staden har 72.760 invånare (2009), och på senare år har vuxit nästan uteslutande med den närbelägna staden Sarpsborg .Fredrikstad grundades 1567 och var länge en viktig garnisonsstad.

Fredrikstad största attraktion är den ursprungliga stadskärnan – Gamla stan – på den östra sidan av Glomma, som kallas Nordeuropas bäst bevarade fästning stad.Vallar med vallgrav (stjärnformade) och hamnar äng från 1600-talet är intakta – och staden har också många vackra byggnader från 1700-talet kring kungens gräset.Bland dessa är ”Den gamla slaveri” (1731), Palace Artilleriet (1733), Hall (1784) och East Fredrikstad kyrkan (1779). Det finns ett antal andra trevliga restauranger i Gamla Stan.

På västra sidan av Glomma är centrum för den moderna Fredrikstad – där de flesta butikerna, och här har vi även hitta Fredrikstad Cathedral (1882). Dessutom ön Isegran anses ingå i Fredrikstad stad. Det är där Glomma delar i en östlig och en västlig kurs – och strax utanför Isegran är de större Kråkerøy, som också hör till Fredrikstad. Här är den uppgörelse gjort flera fynd från stenåldern.

Bland de historiska sevärdheterna i Fredrikstad har Kongsten annars snabbt (lite utanför gamla stan) och Isegran snabbt (på ön Isegran) som nämns – som båda ingår i Fredrikstad fästning. Och glöm kyrkan, lite nordost om centrum, kommunens äldsta kyrkan (byggd ca. 1182).

Den närmaste flygplatsen är Airport Moss – Rygge , som ligger 29 km norr om Fredrikstad.

 

Svenska