Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Moss

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Moss inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Moss miniguide

Moss
Biluthyrning Moss

Moss är beläget i den sydöstra delen av östra, närmare bestämt Yttre Oslofjorden i Østfold län – ca. 60 km söder om huvudstaden Oslo. Staden har ca 30.000 invånare (2010), och är kanske mest känt för sin hamn med färjeförbindelser till Horten (Bastö färja).

Moss är känd för att vara en industriell och kommersiell stad och ett viktigt vägskäl. Dessutom är staden känd för sina många konstgallerier.

Några av de mest populära turistattraktion, åtgärderna är: Moss kyrka från 1861, Moss urban och industriell – och Konventionsgården (som Moss järnverk gamla huvudbyggnaden från 1750-talet, och att det i 1814, där en överenskommelse om en union med Sverige undertecknades).

En annan turistattraktion är Jeløya, som hör till Moss kommun och är en av de största öarna i yttre Oslofjorden. På Jeløya Galleri F15, som är ett konstgalleri med fokus på norsk och internationell samtidskonst.

Även Moss Art Gallery i centrum av staden är värt ett besök. Webbplatsen har både en permanent samling målningar och tillfälliga utställningar av samtida konst.

Dessutom Moss otaliga stränder. Två av dem ligger i centrum. Det finns även grönområden, vandringsleder, möjligheter till cykel och hyra kanot och en golfbana i området.

Moss Airport – Rygge ligger 10,4 kilometer sydost om centrum.