Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Moss

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Moss inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Moss miniguide

Moss

Biluthyrning Moss

Moss är beläget i den sydöstra delen av östra, närmare bestämt Yttre Oslofjorden i Østfold län – ca. 60 km söder om huvudstaden Oslo .Staden har ca 30.000 invånare (2010), och är kanske mest känt för sin hamn med färjeförbindelser till Horten (Bastö färja).

Moss är känd för att vara en industriell och kommersiell stad och ett viktigt vägskäl. Dessutom är staden känd för sina många konstgallerier.

Några av de mest populära turistattraktion, åtgärderna är: Moss kyrka från 1861, Moss urban och industriell – och Konventionsgården (som Moss järnverk gamla huvudbyggnaden från 1750-talet, och att det i 1814, där en överenskommelse om en union med Sverige undertecknades).

En annan turistattraktion är Jeløya, som hör till Moss kommun och är en av de största öarna i yttre Oslofjorden. På Jeløya Galleri F15, som är ett konstgalleri med fokus på norsk och internationell samtidskonst.

Även Moss Art Gallery i centrum av staden är värt ett besök. Webbplatsen har både en permanent samling målningar och tillfälliga utställningar av samtida konst.

Dessutom Moss otaliga stränder. Två av dem ligger i centrum. Det finns även grönområden, vandringsleder, möjligheter till cykel och hyra kanot och en golfbana i området.

Moss Airport – Rygge ligger 10,4 kilometer sydost om centrum.

 

Svenska