Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Horten

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Horten inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Horten miniguide

Horten
Biluthyrning Horten

Horten ligger i sydöstra Norge, på den yttre Oslofjorden i Vestfold län, och har ca 18.200 invånare (2009).

Kuststaden Horten är kanske mest känt för sin hamn med bilfergeforbindelsen Horten – Moss, där resan tar bara 30 minuter.Färjan samband mellan de två städerna har funnits sedan 1582.

En av de mest besökta turistattraktionerna i Horten är Borre kyrka från 1100-talet – med ”högar Borre (Borre park) med Nordens största samling av kungliga gravar från år 600 till 900 Detta är också den jord, som är ett historiskt centrum med fokus på vikingatiden.

Den idylliska Karljohansvern finns flera attraktioner, inklusive Marine Museum, Preus museum (som är ett fotografi museum) och en lokal historia centrum.

10 km från centrum Åsgårdstrand Horten, där den berömde konstnären Edvard Munch (1863-1944) tillbringade mycket av sin tid. Det hus han hade bevarats och är nu öppen för allmänheten.

Annars Horten erbjuder bra bad på sommaren med vackra sandstränder, trevlig shoppingcenter och flera områden nattliv.

Den närmaste flygplatsen är Sandefjord – Torp, som ligger 38 km söder om Horten.Den Moss Airport –   Rygge är ett alternativ, som är belägen 28 km öster om Horten (via färjeförbindelser Horten- Moss ).