Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sarpsborg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sarpsborg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sarpsborg miniguide

Hyrbil Sarpsborg
Biluthyrning Sarpsborg

Kommun Sarpsborg i länet i Østfold helt i sydöstra Norge, och har ca 52.200 invånare (2009).Kommunen har kust mot havet, och floden Glomma rinner förbi staden.Nära centrum av Sarpsborg hösten plötsligt till Sarpsfossen – som har det största flödet av alla vattenfall i Europa ..

Sarpsborg grundades 1016 av kung Olav den helige, och är därmed en av de äldsta städerna.

Staden har flera historiska sevärdheter – inklusive Sarpsborg kyrkan från 1845, Hafslund gård i 1761 (med ett parkområde, som innehåller 3.000 år gamla hällristningar) och Borgarsyssel Museum (finns på Sarpsfossen) – ett kulturhistoriskt museum utställning av föremål från stenåldern till den nuvarande dagar.På webbplatsen finns också flera gamla byggnader.

Dessutom Sarpsborg bra shopping centrum med butiker och varuhus, och det är sommar vackra stränder i området. Aktivitetscenter ”Super Land, som ligger i Quality Hotel & Resort är en attraktion för hela familjen – med vatten park, inomhus skridskobana, gym, etc.

Stadens årliga kulturfest – Olav Festival – som hölls i augusti, och drar många turister till staden. Festivalen erbjuder konserter, Viking aktiviteter, utställningar och den historiska teatern ”svärd”.

Den närmaste flygplatsen är Airport Moss – Rygge, som ligger 25 km nordväst om Sarpsborg.