Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cordoba

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cordoba inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cordoba miniguide

Hyrbil Cordoba
Biluthyrning Cordoba

Córdoba är centralt beläget i södra Spanien och är huvudstad i provinsen med samma namn.Provinsen tillhör regionen Andalusien och ligger vid foten av bergen Sierra Morena. Floden Guadalquivir rinner genom Córdoba och det är ungefär 170 km till Medelhavskusten i söder. Under 2008 populationen uppskattas till cirka 325 000 Man tror att Córdoba grundades av fenicierna, som regerade i Medelhavet mellan 800 till 664 f.Kr. Kr, vilket gör staden ett av landets äldsta.

Córdoba kännetecknas av många suveränitet som har haft kontrollen över staden, och en av de mest kända historiska byggnader, de moriska moskén, La Mezquita, som byggdes mellan 700 – och 900-nummer. Andra sevärdheter, är den arabiska Almodovar slott från 700-talet klocktorn från 1600-talet och romerska ruiner. Många av de historiska sevärdheterna kan ses i den gamla staden som är noterat på Unescos lista över världsarv.

Cordoba flygplats ligger ca 6 km från stadens centrum.