Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tucuman

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tucuman inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tucuman miniguide

Hyrbil Tucuman
Biluthyrning Tucuman

Tucumán riktiga namn är San Miguel de Tucumán är huvudstad i provinsen med samma namn. Staden och provinsen är belägen i Argentinas nordvästra hörn och staden är den största i norra delen av landet.Under 2009 befolkningen uppskattades till nästan 530.000, och man uppskattar de omgivande områdena kommer klura ut ca. 830 000. Detta gör huvudstadsregionen av landets femte största området. Tucumán grundades av spanjorer 1565.

Tucumán är en stad full av historia. Bland annat presenterade Argentinas självständighetsförklaring här i 1816, men var inte officiellt undertecknades av den spanska fram till 1865. Byggnaden Casa histórica de la Independencia kallas även House of Tucumán på engelska och är den plats där självständighetsförklaringen presenterades. Idag är både ett museum och ett monument. Staden sätta upp de många andra museer förutom en mängd grönskande parker.

Stadens flygplats heter Teniente General Benjamin Matienzo International Airport och ligger ca. 12 km utanför staden.