Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Liege

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Liege inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Liege miniguide

Hyrbil Liege
Biluthyrning Liege

Liège är huvudstad i provinsen med samma namn i Belgien och befolkningen inom stadens gränser var i 2008 uppgå till över 180 000Om man väntar förorterna, antal stiger till över 585   000.Liège ligger längs loppet av floderna Meuse, Ourthe och Vesdre. Stadens hamn är en av de största inlandshamnar i Västeuropa med sina 40 km sträcker sig längs Meuse.

Liège är en blandning av modern och historisk. Staden har funnits i över 1000 år och därmed fortfarande finns många historiska byggnader. Det är särskilt kyrkor som har stått längst, och i den äldsta delen av staden kan du besöka St Paul’s Cathedral från 1200-talet och St Denis kyrkan från 900-talet. Montagne de Buer är en berömd trappa i Liège med hela 406 steg, och på toppen är en fantastisk utsikt.

Liège Airport är också känt som Liège-Bierset ligger 9 km nordväst om staden.Flygplatsen är den tredje största i Belgien efter Bryssels internationella flygplats och Brussels South Charleroi Airport.