Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Larnaca Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Larnaca Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Larnaca Flygplats miniguide

Hyrbil Larnaca Flygplats
Biluthyrning Larnaca Flygplats

Larnaca International Airport (LCA) ligger 4 km sydväst om Larnaca och är den största av Cypern är två flygplatser.Det går bussar mellan flygplatsen och Larnaca.Företag Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Astra och husdjur erbjudanden biluteleie.

5.478.861 passagerare besökte flygplatsen under 2008. De är direktflyg till cirka 30 olika internationella destinationer i Europa och Mellanöstern från Larnaca flygplats.Flygplatsen är en hubb för flygbolaget Cyprus Airways och Eurocypria. Larnacas flygplats är nu mitt i ett större renoveringsprojekt, och under 2013 en ny terminal kommer att vara färdiga. Då flygplatsen kan ta emot 9 miljoner passagerare.

På Larnacas flygplats, finns det några affärer över skatt och en blygsam utbud av barer och kaféer. En första hjälpen centrum, familj, bank, post och en VIP-lounge finns också. Larco Hotel är en av de närmaste hotellen.