Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Hurghada

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Hurghada inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Hurghada miniguide

Hyrbil Hurghada
Biluthyrning Hurghada

Hurghada är en semesterort som ligger öster om Egypten som gränsar till Röda havet västra strand.Det är ungefär så långt från Kairo som det är att gränsen mellan Egypten och Sudan. I 2008 befolkningen var ca. 95 000, men det är först under senare år som staden har expanderat. Tidigare var detta en liten fiskerby men bor numera i Hurghada turismen.

Röda Havet har en fin, varm temperatur, vilket gör den beboelig för de många exotiska fiskar. Dessutom finns flera korallrev och både amatörer och professionella resa här att snorkla och dyka, är som hovedbeskjeftigelsen i staden. Dessutom finns det möjligheter för vindsurfing, fiske och sola på den inbjudande stranden. Hurghada är känt för nattliv och det finns många barer och klubbar att välja mellan. Många av de större hotellen har privata stränder, djurparker och pool.¨

Hurghada International Airport har flygningar till både Europa och i hemlandet. Flygplatsen ligger ca 5 km utanför centrum.