Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kairo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kairo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kairo miniguide

Hyrbil Kairo
Biluthyrning Kairo

Kairo är huvudstad i Egypten ligger i nordöstra hörnet av den afrikanska kontinenten.Kairo är den största staden i Nordafrika och Mellanöstern, och dess befolkning uppskattas till nästan 7.800.000 (2007). Kairo ligger i nordost, nära Nilen är en av världens längsta floder. Staden anses vara ett stort kulturcentrum.

Om du är intresserad av historia, Kairo platsen att gå. Kairo grundades år 900-talet, men historien går ännu längre tillbaka i tiden. Den mest berömda pyramiderna i världen, pyramiderna i Giza och den stad över 4000 år gamla. Också den berömda sfinxen ligger i Giza, som ligger väster om Kairo. I Kairo gamla staden med sina smala gator och vackra byggnader, en berömd attraktion, som stadsdelen islamiska Kairo.

Cairo International Airport är den mest trafikerade flygplatsen i Egypten och den andra största i Afrika. Flygplatsen ligger ca. 15 km utanför staden.