Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Parnu

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Parnu inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Parnu miniguide

Parnu
Biluthyrning Parnu

Pärnu är en stad i Estland sydvästra delen som gränsar till Rigabukten.Viken är en av de vikar som hör till Östersjön eller Östersjön eftersom havet är också känt. Den ligger vid floden Pärnu, nära den plats där floden rinner ut i Rigabukten. Pärnu grundades 1200-talet och var en viktig hamn, handel och en strategisk punkt i många år.Detta är den tredje största finansiella centrum i landet och dess befolkning är nu på nästan 45, 000 (2008).

Pärnu ansåg Estlands sommarhuvudstad grund av dess enastående läge. Staden är en modern resort som lockar med vackra stränder, hotell och restauranger. På sommaren finns det möjligheter till olika vattensporter, fiske och vandring, medan vintern är reserverad för skidåkning och hundspann. I centrum finns många gamla byggnader och monument, en mängd museer och en liten djurpark.

Stadens Närmaste flygplats är Pärnu flygplats som ligger ca. 4 km utanför centrum. Den erbjuds främst flygningar inom landet.