Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cebu

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cebu inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cebu miniguide

Hyrbil Cebu
Biluthyrning Cebu

Cebu är huvudstad i provinsen Cebu och är centrum för den östra kusten av ön med samma namn. Hamnen i Cebu är Filippinernas näst största hamn efter Manila och exporteras råvaror som fisk och timmer.Cebu grundades 1565 av spanjorerna och var den första spanska bosättningen i Filippinerna. Idag befolkningen registreras vid 815.000 (2007).

Eftersom Cebu är den äldsta staden i Filippinerna, det finns mycket historia att uppleva. År 1521 kom upptäcktsresanden Ferdinand Magellan till Cebu och det sägs att han lämnade ett kors som nu kan ses i ett kapell på gatan Magallanes Street. Fort San Pedro är en annan historisk sevärdhet, och byggdes på 1500-talet, förutom katedralen och basilikan i staden. Taoistiska templet är en vacker kinesiskt tempel som byggdes 1972. Det finns knappt 100 steg till templet och därifrån en underbar utsikt.

Mactan-Cebu International Airport ligger på ön Mactan och 10 km från Cebu.