Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Manila

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Manila inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Manila miniguide

Hyrbil Manila
Biluthyrning Manila

Manila är huvudstad i Filippinerna ligger på västkusten av ön Luzon.Det ligger nära den plats där floden Pasig in Manila Bay inför Östkinesiska havet i väster. Hamnen är den viktigaste i landet och står för merparten av landets export. Det är den näst största i landet med en befolkning på över 1,6 miljoner inom stadens gränser (2007).Om huvudstadsregionen ingår, antalet stiger till nästan 11 miljoner (2007).

En stor del av staden förstördes under 2. Världskriget, var Manila staden i världen som drabbats mest skada efter Warszawa i Polen. Det finns dock fortfarande en del historiska monument, den mest kända är Intramuros, som betyder ”innanför murarna.”

Intramuros är en vägg med anor från 1500-talet, och inom detta finns flera museer och andra sevärdheter. Coconut Palace är ett palats som byggdes 1978 och är ett museum en Butterfly Garden.

Ninoy Aquino International Airport ligger cirka 7 kilometer från Manila centrum.