Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Häme

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Häme inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Häme miniguide

Hyrbil Häme

Biluthyrning Häme – Foto: © Balcher

Hämeenlinna är en stad med ca. 66.000 invånare, belägen i landskapet Karla-Tavastland (faktiskt Liga Tavastland). Det är administrativt centrum i södra Finland. Avståndet till huvudstaden Helsingfors är ca. 100 km.

Tavastehus har haft stadsrättigheter sedan 1639, och centrum var omkring när Tavastehus slott (Tavastehus slott). Efter en större brand i 1831 blev centrum flyttas och byggas upp – men under de år som gått sedan dess har staden expanderat, så idag slottet är åter ansluten till centrum.

Tavastehus slott, som byggdes ursprungligen omkring 1250 av den svenska Birger Jarl, stadens största turistattraktion. Det finns också ett museum i slottet.Tavastehus har också en monumental historiska museum – och lite utanför staden kan du besöka den finska Artillery Museum. Tavastehus är också känt som den världsberömda kompositören Jean Sibelius (1865-1957) hemstad – och i hans barndomshem är numera ett separat Sibeliusmuseum.

Den närmaste flygplatsen är Tammerfors Birkala International Airport i Tammerfors (Tammerfors), ca. 75 km norr om Tavastehus.

 

Svenska