Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kemi

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kemi inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kemi miniguide

Hyrbil Kemi
Biluthyrning Kemi

Kemi (ca 23.000 invånare) är en av Finlands viktigaste hamnar.Stadens viktigaste bas kommer från den lokala pappersindustrin, som har en lång tradition här. Kemi är chef för Bottenviken – i Finlands nordligaste landskap – Lappland.

Världens nordligaste motorväg går nordväst från den närbelägna staden Kemi Tornio (svenska: Torneå), beläget på den svenska gränsen (och kopplat till den svenska staden Haparanda). Avståndet är ca. 27 km.

Kemis mest spektakulära sevärdheten är världens största snøslott – Lumi Linna – som varje vinter byggs upp i hamnen. Slottet innehåller en lekplats, restaurang, hotell, kapell och ett galleri av snö skulpturer. Snøslottet säsongen varar från slutet av januari till början av april.

Annars nämns Kemi Kultur Center. Det är beläget i hjärtat av staden – och det har en sådan bibliotek, konsthall och teater.

Den närmaste flygplatsen är Kemi-Torneå flygplats ca. 6 km nordväst om Kemi centrum.