Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Jyväskylä

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Jyväskylä inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Jyväskylä miniguide

Hyrbil Jyväskylä
Biluthyrning Jyväskylä

Jyväskylä (128.000 invånare år 2008) ligger i landskapet skidåkarna Finland – särskilt i den centrala södra delen av landet, i norra ändan av Finlands näst största sjö – ett 120-mile Päijänne.En av de största attraktionerna i Jyväskylä är en resa med ångbåt på Päijänne.

Jyväskylä beviljades stadsrättigheter år 1837, så det har lite av den gamla arkitekturen för att visa upp. Mer senare, är präglad funktionalistiska byggnader – designad av landets världsberömda arkitekten Alvar Aalto – monumentala.

Annars Jyväskylä främst känd som en viktig skoleby – där den mest berömda läroanstalt Jyväskylä universitet, som har sju fakulteter.

Staden har också satsat mycket på konst och kultur, och varje sommar kulturfestival hålls Jyväskylä, som är den äldsta sommarfestivalen i Finland.Även ett antal andra festivaler och evenemang som äger rum här.

Flygplats Jyväskylä flygplats ligger 20 miles norr om centrum – webbläsaren Koski. Det finns också Mellersta Finland Flight Museum (Keski-Suomen ilmailmuseo).