Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kuopio

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kuopio inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kuopio miniguide

Hyrbil Kuopio
Biluthyrning Kuopio

Kuopio, som ligger i landskapet Norra Savolax (öster om centrala södra Finland ), har 91.959 invånare (2008).Grundades 1653 – och har ett vackert läge vid stranden av den stora sjön Kallavesi. Delar av staden på några av sjöns många öar.

Kuopio är känd som kultur, något som många av de sevärdheter är bevis. Här Kuopio Stadsteater och Dansteater Minimi nämns särskilt. Det finns också en stor dans-och musikfestival här varje år.

Annars finns det ett antal olika museer i Kuopio. Bland dessa finns fotografi museum VB-fotografering centrum, Kuopio Kuopio Veteran Museum och Museum. Det är också ett museum hemma hos den tidigare filosofen och statsmannen Johan Vilhelm Snellman – JV Snellmans hemmuseum.   Också en annan berömd statsman från Kuopio – Finlands tidigare president och vinnare av Nobels fredspris 2008, Martti Ahtisaari. Utöver detta, den finska ortodoxa kyrkans eget museum i Kuopio.

Flygplats Kuopio flygplats ligger i Rissala, 18 km nordost om centrum.