Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cork Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cork Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cork Flygplats miniguide

Cork Flygplats
Biluthyrning Cork Flygplats

Cork Airport är en av Irlands främsta flygplatser och ligger i södra delen av staden i Ballygarvan, åtta kilometer utanför centrum.

Cork Airport (ORK) ligger 8 km sydost om Cork och är en av tre viktigaste flygplatserna i Irland. Det är möjligt att få mellan flygplatsen och Cork med tåg och buss. Flera företag, till exempel 353 biluthyrning, Alamo, National, Avis erbjuder Budget och Hertz biluthyrning.

Under 2009 var 2,8 miljoner passagerare besökt Cork Airport. En helt ny terminal öppnade 2006. Från flygplatsen, en resa till cirka 20 olika internationella destinationer i Europa. Den serveras av många lågprisflygbolag, och är en bas för Aer Arann, Aer Lingus, Aer Lingus och Ryanair Regional.

Flygplatsen har gratis tillgång till internet, sex olika kaféer och barer och bra shopping. Bredvid terminalen är en frisör, Hair Port. De som vill betala lite extra för att få tillgång till Jack Lynch Departure Lounge, en bekväm plats för både avkoppling och arbete. Cork International Airport Hotel ligger nära terminalen.