Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Belfast

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Belfast inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Belfast miniguide

Belfast
Biluthyrning Belfast

Belfast är beläget i nordöstra delen av Nordirland, vid mynningen av Lagan.Belfast är huvudstad i Nordirland, och landets största stad. 375.000 människor bor i staden som ligger i Irländska sjön och är omgiven av berg, Black Mountain, Cavehill och Castlereagh Hills. Staden är Irlands bästa hamn.

Belfast hamn är en av världens största torrdocka på Harland and Wolff varvet, som också är känt för att ha producerat fartyget Titanic. Två kranar, Samson och Goliath är också bekanta sevärdheter. Staden innebär fyllningen munnen inrättades 1177 Idag Belfast är ett resultat av den industriella revolutionen, och inte överraskande, de viktigaste linne industrin idag. Viktorianska och Edwardian byggnader av Queens University från 1849 och Ulster Bank från 1860 är en av stadens sevärdheter.Nordirlands parlament ligger i stadsdelen Stormont. Detta är också Waterfront konserthus och Odysséen Center.

Det finns två flygplatser i Belfast: George Belfast City Airport och Belfast International.