Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kilkenny

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kilkenny inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kilkenny miniguide

Kilkenny
Biluthyrning Kilkenny

Kilkenny är belägen vid floden Nore i sydöstra Irland. Ca. 8.600 invånare bor i staden i Leinster provinsen. Med förorter bor 22.000 i grevskapet Kilkenny.

Kilkenny var säte för kungar Ossory. King of Pembroke grundade ett slott här i 1200-talet, men staden fick inte stadsrättigheter förrän 1609. Kilkenny är ett populärt turistmål. Staden har attraktioner såsom St Canica katedral från 1300-talet, St Maria kyrkan och resterna av Dominikanska och fransiske kloster som Svarta Abbey i parlamentet Street. Klostret grundades här i 1225, var en av Irlands första dominikanska kloster. Den har en av Irlands största glasmålningar. Förr i tiden staden var omgiven av ett försvar: och Kilkenny murar att försvara staden. Rester av detta kan nu ses i Abbey Street.   Förutom det historiska slottet Kilkenny Castle, har staden en livlig musik scen med en Rhythm and Roots Festival i maj. Det är också goda möjligheter för golf och ridning.

Kilkenny flygplats ligger 25 km norr om Kilkenny.