Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Montego Bay

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Montego Bay inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Montego Bay miniguide

Hyrbil Montego Bay
Biluthyrning Montego Bay

Montego Bay är beläget i den västra delen av Jamaicas norra kust och är den näst viktigaste hamnstad i landet.Varor rum, kaffe, socker och bananer som exporteras från denna hamn. Montego Bay är den näst största staden i området och den tredje största i antal invånare, och år 2007 befolkningen mätt på över 82 000 Det är ca. 135 km till huvudstaden Kingston, belägen på den sydöstra kusten.

Montego Bay är början turismen staden i landet med många bra anläggningar och verksamheter, samt ett fantastiskt läge vid stranden av Karibiska havet. Området är lummig och vacker strand områden i grönt hav och palmer på stranden. Dolphin Cove är en lagun där besökare kan bada och leka bland delfiner, och arrangerade olika turer och safaris i och ut ur stan. Rose Hall Great House är en vacker byggnad hemsökt av en legend i Witch Annie Palmer.

Sir Donald Forester Sang internationella flygplats är ca. 3 km norr om Montego Bay.