Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kaunas

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kaunas inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kaunas miniguide

Hyrbil Kaunas
Biluthyrning Kaunas

Kaunas är beläget sydväst om Litauen längs loppet av floder Nemunas och Neris. Kauna är Litauens näst största stad med 376.000 invånare.

Kaunas grundades på 1000-talet och var ett handelscentrum under medeltiden. Den gamla staden har många trånga gator och kyrkor. Här ligger rådhuset i renässansstil från 1542, som också kallas den vita svanen, och ruinerna av en borg, som förstördes av Teutonic riddare i 1317 Stadens äldsta byggnad är slottet Kauna. Kauna har också en Bernardine kloster och arkeologiska museum. I   stadens huvudgata är det två mil Frihetsavenyen.Besökare kan också gå på Panemunes Park strand vid floden, rida, spela tennis eller golf. I slutet av april höll Kaunas Jazz Festival, som är känd internationellt. I oktober dansfestival, Bike Show i juni och sommaren höll operetter i slottet, i slutet av juni till juli.

Kaunas internationella flygplats ligger 14 kilometer norr om staden Lava Frame.