Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Klaipeda

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Klaipeda inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Klaipeda miniguide

Hyrbil Klaipeda
Biluthyrning Klaipeda

Klaipeda ligger vid infarten till Kurisches lagunen vid Östersjön, i nordvästra Lituauen. Staden är Litauens tredje största stad med 192.000 invånare. Härifrån färjan till Kiel och Sassnitz i Tyskland och Karlshamn i Sverige.

Klaipeda grundades av tyska riddare svärd i 1253 då staden hette Memel. År 1328 kom det under germansk Knights, och på 1500-talet staden var en viktig handelsstad.År 1919 Klaipeda var under de allierades administration, och i 1923 Litauen bifogade staden. Klaipeda är porten till Kuriska näset, en yta på nästan 100 km sandstränder. Dessa tio minuter med båt från den gamla hamnen, här är den gamla segelfartyg, Meridian, och ett maritimt museum.   Staden är känd för sina många skulpturer av konstnären Annchen von Tarau. Klapipeda har också ett fotogalleri.

Klaipeda flygplats ligger 6 km från Klaipeda och Palanga internationella flygplats med flera flygningar är 30 miles away.