Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Chisnau

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Chisnau inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Chisnau miniguide

Hyrbil Chisnau
Biluthyrning Chisnau – Foto: © Bagriton

Chisinau har en plats i Moldavien och ligger vid floden Bic.Staden är huvudstad i landet och är den största med en befolkning som uppmättes till över 590 000 under 2007. Inklusive huvudstadsregionen befolkningen stiger till över 910 000 Detta är landets industriella och kulturella centrum och är en rikare stad än många andra i Moldavien. Namnet Chisinau är nog ordet betyder källan och att staden byggdes av i 1400-talet.

Stora delar av staden byggdes på 1800-talet och idag är det fortfarande möjligt att se flera av dessa vackra byggnader som katedralen från 1836. Republikanska Botaniska trädgården är en botanisk trädgård med många faciliteter inklusive en liten djurpark med djur såsom getter och hästar samt en restaurang. I museerna Natural History Museum och Etnografiska Museet och Natural History kan man bekanta sig med staden och landets kultur och historia.

Chisinau International Airport ligger ca 13 km utanför staden.