Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Windhoek

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Windhoek inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Windhoek miniguide

Hyrbil Windhoek
Biluthyrning Windhoek

Windhoek är huvudstad i Namibia och har ett centralt läge i landet.Staden ligger på en kulle som ligger cirka 1700 meter över havet. Detta är den största stad och kommersiella centrum i Namibia, och år 2007 befolkningen mätt på nästan 270 000 Staden byggdes på 1800-talet och var huvudstad i tyska Sydvästra Afrika från 1892 till 1915.

Windhoek bär fortfarande stämpel av tyska regeln, och arkitektur är uppdelad mellan moderna byggnader och den tyska koloniala området. Inte bara arkitekturen vittnar om tyska inflytande, men du kan besöka tyska restauranger och många talar även tyska. Christuskirche är en vacker kyrka som byggdes i slutet av 1800-talet, och S: t George’s Cathedral är en av de minsta katedraler i södra Afrika. Alte Feste & State Museum är en av de mest kända museerna i Windhoek featuring platsens historia.

Windhoek Hosea Kutako International Airport har en av världens längsta landningsbanor och ligger ca 45 km utanför staden.