Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Klagenfurt

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Klagenfurt inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Klagenfurt miniguide

Klagenfurt
Biluthyrning Klagenfurt

Klagenfurt är en vacker stad i Österrike och huvudstad i Kärnten.Staden ligger långt söderut i landet, nära Slovenian gränsen. Enligt mätningar från 2007 befolkning på drygt 90   000 invånare i Klagenfurt.Staden är över 800 år gammal och som kännetecknas av både det moderna samhället och historiska gatunätet.

Klagenfurt är en stad som har behållit sin rustika charm och locka turister, till stor del på grund av den vackra byggnader från 1500 – och 1600-talet. Idag är de flesta byggnader och gårdar av den gamla staden renoverats och erbjuder charmiga kaféer och små butiker. Klagenfurt är känd för sina historiska byggnader, och runt staden är över 20 slott. Många av dessa hus i dag, eller restauranger är öppna för guidade visningar. I augusti varje år hålls på sommaren festivalen Altstadtzauber, som betyder ”den gamla stadens magi.”

Det är möjligt att flyga från utlandet, och Klagenfurt Wörthersee internationella flygplats ligger bara 3 km utanför centrum.