Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Linz

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Linz inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Linz miniguide

Linz
Biluthyrning Linz

Linz är Österrikes tredje största stad och befolkningen förstå stadens gränser mättes under 2009 till nästan 190 000Inklusive omgivande områden är befolkning på över 270   000 (2009).Staden ligger nära den tjeckiska gränsen i norr och huvudstaden i den österrikiska delstaten Oberösterreich. Europas näst längsta flod Donau flyter genom Linz.

Linz är en blandning av moderna och gamla, vilket innebär att staden är mycket varierande och intressant. Ars Electronica Center är ofta besökte på grund av aktiviteter och utställningar som behandlar allt från världens befolkning att ”RoboLab. En av de festivaler i Linz Brass Festival Linz hålls vartannat år och är en festival om och med blåsorkester. Den historiska platsen är alltid synlig på grund av gamla byggnader som Martin kyrka från 700-talet rådhuset från 1600-talet.

Det officiella namnet på flygplatsen är Linz Blue Danube Airport, och det är möjligt att flyga både inom landet och utomlands. Flygplatsen ligger ca 13 km utanför staden.