Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Salzburg Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Salzburg Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Salzburg Flygplats miniguide

Salzburg Flygplats
Biluthyrning Salzburg Flygplats

Flygplatsen är ansluten till stadens kollektivtrafik, kör buss nummer 2 var 10 minuter. Skytteln, Sunny bilar, Hertx, Avis, Budget, Mega Drive, Sixt och blå boxen är hyrbilsföretagen representerade på flygplatsen, som ligger på första våningen i huvudbyggnaden parkeringsplatsen.

Under 2009 besökte 1.553.554 passagerare Salzburgs flygplats, en tredjedel av dessa gäller charterflygningar. Salzburg är ett mycket populärt resmål för vinter skidåkning, och en terminal 2 tjänar endast chartertrafik och är bara öppen på lördagar. Flygplatsen öppnades redan 1910.

Urvalet av både kaféer, barer, restauranger och affärer vid Salzburgs flygplats är bra. Ikarus Restaurangen är en gourmetrestaurang i den första klassen i transportören 7, måste detta bokas i förväg. Det finns flera hotell i närheten, en av dem är Star Inn Hotel Salzburg Airport.