Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Weiz

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Weiz inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Weiz miniguide

Weiz
Biluthyrning Weiz

Weiz ligger i delstaten Steiermark i Österrike, och i 2006 befolkningen mätt på strax över 9000Det ligger långt österut, en liten bit inåt landet, väster om gränsen tillUngern. På grund av sin storlek kan det vara svårt att se på en karta, men det är att hitta mitt i den triangel som bildas mellan Kapfenberg, Hartberg, och Österrikes näst största stad Graz.

Den mest berömda sevärdhet i Weiz är Weizbergkirche. Detta är en vacker kyrka som ofta avbildas på vykort från staden. Den nuvarande kyrkan ersatte en gammal kyrka på 1700-talet påstås grund av brist på ljus. Den gamla kyrkan har tagits upp redan innan år 1100 och har renoverats och byggts om flera gånger. Andra vackra utsikten över kyrkan Taborkirche och olika grottor.

Det enklaste sättet att flyga till Weiz är att landa i Graz. Flygplatsens officiella namn är Graz Thalerhof-Flughafen och ligger ca 30 km sydväst om Weiz.