Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Warszawa

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Warszawa inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Warszawa miniguide

Warszawa
Biluthyrning Warszawa

Warszawa är huvudstad i Polen. Ligger på Wisla floden mitt i Polen. Warszawa har ca. 1,7 miljoner invånare, ca. 2.400.000 med förorter.

Warszawa är en stad rik på kultur, med många teatrar, museer och opera. Ca. 80% förstördes under 2. Världskriget, men den medeltida centrum är ombyggd. Gamla stan, som har sitt ursprung från 1400-talet UNESCO: s världsarvslista. Den har fortfarande rester av den gamla stadsmuren. Det var i Warszawas getto var. Mellan torget och slottet är den gotiska katedralen i januari från 1300-talet. Det kungliga slottet, en röd byggnad från 1300-talet kungligt residens i 1569, och var president av bostäder 1944. Denna magnifika Wilanowpalasset är en barock palats som byggdes på 160-nummer för kung Johan II. Det är en av Europas största palats, och har en stor konstsamling. Warszawa har många festivaler, från Mozart Festival, Film Festival och judisk kultur.

Warszawa flygplats, Fryderyk Chopin Ok?cie är 11 km för Warszawas centrum i sydväst.