Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Jeddah

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Jeddah inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Jeddah miniguide

Hyrbil Jeddah
Biluthyrning Jeddah

Jeddah är också känd som Jiddah eller Juddah ligger på västkusten i Saudiarabien. Det gränsar till staden vid Röda havet och hamnen är den viktigaste i landet.Hamnen betjänar också för islams heliga stad Mecka, som ligger ca. 70 km öster om Jeddah. Staden är landets näst största stad och den industriella och ekonomiska centrum i landet. Befolkningen uppskattades till ca. 3.000.000 under 2008.

Det finns många fina stränder och orter i området som är känt för sina vackra korallrev. I centrum kan besökarna ta del av det goda shoppingområdena Tahliya Street och inte minst den berömda marknader som ligger i gamla stan i Al-Balad, där det finns historiska byggnader och små, smala gator. Naseef House är nu ett museum och en gång var hem till en av Jeddah mest kända affärer familjer. King Fahd’s Fountain är världens högsta fontän på över 300 meter och Jungle Land är en all-round nöjespark.

King Abdul Aziz International Airport ligger ca. 20 km från Jeddah.