Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Medinah

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Medinah inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Medinah miniguide

Hyrbil Medinah
Biluthyrning Medinah

Medinah har ett centralt läge i västra delen av Saudiarabien. Det är beläget i en grönskande oas 180 km öster om Röda havet och betyder ”stad av Profeten.” I 622 ADKr. Profeten Muhammed flydde till Medinah efter att ha utvisats från Mecka ligger ca. 330 km söder om Medinah. Idag har staden en befolkning på ca 1,3 miljoner (2007).

Medinah är den näst heligaste staden i islam efter Mecka och profeten Muhammed är begravd här, vilket innebär att pilgrimer kommer till Mecka gör besök Medinah.Tomb av profeten och hans dotter Fatima, Profetens moské vackra moskén är den mest kända byggnaden i staden. Det finns många religiösa platser i Medinah att endast muslimer kan besöka, såsom Masjid Quba, som var den första moskén som Muhammed själv hjälpt till att bygga.

Prins Mohammad Bin Abdul Aziz International Airport är den fjärde mest trafikerade flygplatsen i landet och ligger ca. 15 km utanför Medinah.