Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Ta’if

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ta’if inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ta’if miniguide

Hyrbil Ta’if

Biluthyrning Ta’if – Foto: © Kelantan Jottings

Taif är en stad ned ca. 530.000 invånare i den västra delen av Saudiarabien , 70 km sydost om den heliga staden Mecka.Taif, som är en bredd av 1880 meter, har funnits sedan antiken.

Staden har vuxit kraftigt de senaste åren, och det är inriktat på att underlätta en ökad turism. Rekreationsområden måste vara speciellt populär King Fahd trädgård nämns. Den täcker en yta på 175.000 m2, vilket inkluderar en konstgjord sjö, lekplatser för barn, en vacker park och en moské. Lite söder om centrum är också Al Rudaf Park, ett naturreservat, där det också finns en liten djurpark.

Av historiska sevärdheter är Abdullah ibn Abbas grav de mest populära. Han var profeten Muhammeds kusin. Gravar av två av Muhammeds söner, som båda dog i barnet ålder, bevaras. Ännu ett historiskt minne som kan kopplas till Muhammed, Wadi Mitna – en plats där han gömde för sina fiender i år 619 e.Kr.Kr.   Idag finns en liten moské där.

I ”souker”, den gamla kommersiella centrum i innerstaden centrum, är det en hektisk shopping miljö – och du kan göra en del affärer. I synnerhet hantverksprodukter som mattor och keramik är föremål för handel här.

Taif Regional Airport är en liten flygplats 30 km nordöst om centrum. Härifrån resrutt förbindelser med huvudstaden Riyadh.

 

Svenska