Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Ta’if

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ta’if inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ta’if miniguide

Hyrbil Ta’if
Biluthyrning Ta’if – Foto: © Kelantan Jottings

Taif är en stad ned ca. 530.000 invånare i den västra delen av Saudiarabien, 70 km sydost om den heliga staden Mecka.Taif, som är en bredd av 1880 meter, har funnits sedan antiken.

Staden har vuxit kraftigt de senaste åren, och det är inriktat på att underlätta en ökad turism. Rekreationsområden måste vara speciellt populär King Fahd trädgård nämns. Den täcker en yta på 175.000 m2, vilket inkluderar en konstgjord sjö, lekplatser för barn, en vacker park och en moské. Lite söder om centrum är också Al Rudaf Park, ett naturreservat, där det också finns en liten djurpark.

Av historiska sevärdheter är Abdullah ibn Abbas grav de mest populära. Han var profeten Muhammeds kusin. Gravar av två av Muhammeds söner, som båda dog i barnet ålder, bevaras. Ännu ett historiskt minne som kan kopplas till Muhammed, Wadi Mitna – en plats där han gömde för sina fiender i år 619 e.Kr.Kr.   Idag finns en liten moské där.

I ”souker”, den gamla kommersiella centrum i innerstaden centrum, är det en hektisk shopping miljö – och du kan göra en del affärer. I synnerhet hantverksprodukter som mattor och keramik är föremål för handel här.

Taif Regional Airport är en liten flygplats 30 km nordöst om centrum. Härifrån resrutt förbindelser med huvudstaden Riyadh.