Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Ängelholm

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ängelholm inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ängelholm miniguide

Hyrbil Ängelholm
Biluthyrning Ängelholm – Foto: © Abelson

Ängelholm ligger på västkusten i södra Sverige, och tillhör Skåne län.Staden har 39.000 invånare (2009), och är mest känd för sin produktion av konsthantverk, keramik och läder. Rönne flod som rinner genom staden, är den högsta punkten Hålshult i Halland Village – som mäter 206 m.

Ängelholm har vackra långa stränder och sommar staden tar emot många turister.

En av de största attraktionerna är Hembygdsparken – med flera museer och trevliga promenader. Det finns en sådan Skolmuseet, Tekniska museet, Lunterstugan från 1763 och en läder museum. Dessutom kan du besöka ”barnens zoo” med kaniner, höns, hästar och getter.

Andra attraktioner i Ängelholms Railroad Museum och Flygmuseum. Annars finns gågator i centrum, med affärer och caféer / restauranger och konstgallerier. Det är också bra fiske på stan och möjligheter till kanoting. Lite utanför centrum finns flera golfbanor.

Närmaste flygplats Ängelholm – Helsingborg Airport, som ligger 7 km norr om centrum. Härifrån går dagliga flyg till Stockholm.