Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Arvika

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Arvika inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Arvika miniguide

Hyrbil Arvika
Biluthyrning Arvika

Arvika är en liten stad i västra Sverige med 14.200 invånare (2007), och tillhör Värmland.Den ligger vid sjön Glafsfjorden, som har samband med vanor (Sveriges största sjö) via Byälven.

Arvika är känt för sitt rika kulturliv, och har flera gallerier och museer. Rack stadsmuseum är bäst känt – en konst som visar verk från medlemmar i så kallade ”Rack City Colony” (en grupp svenska konstnärer som samlades i Arvika efter det senaste århundradet). Museet har en utställning med berömda verk och vackra skulpturer, och platsen har också ett kafé och museibutik.

En annan turistattraktion i Arvika är Fordonsmuseet – med en utställning av gamla bilar, motorcyklar och hästtrailers. Arvika har också en fin stadspark i 1913 med fugledam, rabatter och skulpturer.

En bit utanför staden är både ett naturreservat och flera stränder.

Arvika har flera årliga musikfestivaler – om Arvika festivalen är mest populära. Detta hålls varje sommar, och drar många turister till staden.

Närmaste flygplats är Karlstad Airport, som ligger 62 km sydost om Arvika.