Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Boden

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Boden inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Boden miniguide

Hyrbil Boden
Biluthyrning Boden

Boden ligger i Norrbottens län, norra Sverige, och har ca 28.000 invånare.Staden är en viktig järnvägsknut och är också Sveriges största och viktigaste militærby.

Boden är omgiven av berg, där du har bra vintersport. Relaxavdelningen Bjørknes ligger i staden erbjuder olika fritidsaktiviteter såsom friluftsbad, ishall, fotbollsplan och tennisbanor.Staden har också utmärkta faciliteter för golf, fiske, ridning och paddling, och i centrum hittar du biografer, teatrar, butiker och köpcentra.

En av de största turistattraktionerna i Boden, Nord Pool – ett kombinerat äventyrsbad, pool och relaxavdelning med vattenrutschbanor och aktiviteter bad för hela familjen.

Ca. 5 km väster om centrum Bodens fästning – Rödbergsfortet – som också är en stor turistattraktion. Rödbergsfortet är en del av en större borganläggningen (byggd mellan 1903 till 1908), och du kan få en guidad tur.

Försvarsmakten museet i Boden är också värt ett besök, där du får inblick i det svenska försvaret historia från slutet av 1800-talet till nutid. Utställningen erbjuder sådana uniformer och fordon krig.

Närmaste flygplats är Luleå Airport, som ligger 42 km sydost om Boden.