Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Norrköping

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Norrköping inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Norrköping miniguide

Hyrbil Norrköping

Biluthyrning Norrköping – Foto: © Thuresson

Norrköping, som har ca. 85.000 invånare ligger i Östergötlands län – 160 km sydväst om Stockholm .Den ligger i toppen av fjorden Bråviken (en arm av Östersjön), där Motala Ström har sitt utlopp.

Norrköping har haft stadsrättigheter sedan 1384, men hade sin verkliga storhetstid för senare – närmare bestämt på 1600-talet. Det var främst de företagsamma, Vallonbruken och industriell entreprenör Ludvig De Geer (1587-1652) bosatte sig här. En staty av honom står på den gamla marknaden – och en av stadens stora kulturinstitutioner är uppkallade efter honom: Louis De Geer Konsert & Kongresshus (1994). Nära detta finner vi de andra så kallade ”industriella landskap” där lokaler i före detta Holmen kartong används har restaurerats och nu gör nytta för sig själv som ”Campus Norrköping (en filial till Linköpings universitet).

Det finns många stora vackra byggnad i Norrköping, som i Geers tid faktiskt Sveriges näst största stad. Några av dessa har också viktiga kulturella funktioner. Detta inbegriper Norrköpings konstmuseum på Drottninggatan (stadens huvudgata) och den unika ”Strykjärnet” som är i Motala Ström och Arbetets bostäder Museum.

Annat sätt av följande sevärdheter: den exotiska växter ”Cactus Plant Nej” i de centrala Karl Johans park, friluftsområde Hällristningsmuseet i Hell City Lund (en bit öster om centrum) och slottsruiner Johannisborg (norr om Motala Ström).

Norrköping Flygplats (Kungsängen flygplats) ligger 3 km öster om centrum.

Svenska