Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kristinehamn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kristinehamn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kristinehamn miniguide

Hyrbil Kristinehamn
Biluthyrning Kristinehamn

Kristinehamn (18.000 invånare år 2007) ligger i Mellansverige, och ägs av Värmlands län.Staden är administrativt centrum för Kristinehamns kommun, och är upp norra Sveriges största sjö Vänern.

Staden har en av de största sjö hamnar, och sommaren är färjetrafiken till några av öarna – inklusive Valon, där det finns vackra sandstränder.

En populär attraktion är att ta en tur med den unika fartyget ”Christine af Bro, som är av typen Bojer, och används för turisttrafik på Vänern.

Kristinehamns konstmuseum är också en av de sevärdheter – ett museum för modern konst – en utställning av svenska och internationella arbetet.Museet är beläget i vackra omgivningar på vanor Maries Beach Park.

En annan attraktion är den 15 meter höga skulptur av Picasso Strandudden från 1965. Detta är en monumental skulptur av Picassos hustru Jacqueline och är en av de största Picassos skulpturer i världen.

Närmaste flygplats är Karlstad Airport, som ligger 58 km väster om Kristinehamn.