Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Oskarshamn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Oskarshamn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Oskarshamn miniguide

Hyrbil Oskarshamn

Biluthyrning Oskarshamn – Foto: © Anchor2009

Oskarshamn, som har ca. 26.000 invånare, ligger i Kalmar län, Småland landsbygden – särskilt av Kalmarsund i Sverige , som skiljer fastlandet i söder-svenska kusten från Öland.Staden, som ursprungligen kallades Döderhultsvik, chartrades 1856, men hade sedan 1646 haft status som ”Köping.

Oskarshamn är en stor hamn, och det finns färjor härifrån till Visby på Gotland under hela året. På sommaren finns också färjelinjer till Byxelkrok på Öland och på den populära ön Blå Jungfrun norra Kalmar Sund. Hela ön har status som nationalpark.

En av de mest besökta attraktionerna, Museet för den särskiljande treskulptøren ”Döderhultarn” (Axel Robert Petersson, 1868-1925) – Dödarhultarmuseet. I samma byggnad finns också Oskarshamn Sjöfartsmuseum. Dessutom finns det många turister som skulle stanna till fabriksförsäljning av välkända Lily Stearinfabrik Holms, som har kastat ljus i Oskarshamn sedan 1839. En promenad i den pittoreska gamla stan – områden ”” Svara och ”Fnyket” – rekommenderas också.

Oskarshamn flygplats är en regional flygplats 12 km norr om centrum – som har reguljära flygningar till Stockholm (Arlanda).

Svenska