Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Oskarshamn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Oskarshamn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Oskarshamn miniguide

Hyrbil Oskarshamn
Biluthyrning Oskarshamn – Foto: © Anchor2009

Oskarshamn, som har ca. 26.000 invånare, ligger i Kalmar län, Småland landsbygden – särskilt av Kalmarsund i Sverige, som skiljer fastlandet i söder-svenska kusten från Öland.Staden, som ursprungligen kallades Döderhultsvik, chartrades 1856, men hade sedan 1646 haft status som ”Köping.

Oskarshamn är en stor hamn, och det finns färjor härifrån till Visby på Gotland under hela året. På sommaren finns också färjelinjer till Byxelkrok på Öland och på den populära ön Blå Jungfrun norra Kalmar Sund. Hela ön har status som nationalpark.

En av de mest besökta attraktionerna, Museet för den särskiljande treskulptøren ”Döderhultarn” (Axel Robert Petersson, 1868-1925) – Dödarhultarmuseet. I samma byggnad finns också Oskarshamn Sjöfartsmuseum. Dessutom finns det många turister som skulle stanna till fabriksförsäljning av välkända Lily Stearinfabrik Holms, som har kastat ljus i Oskarshamn sedan 1839. En promenad i den pittoreska gamla stan – områden ”” Svara och ”Fnyket” – rekommenderas också.

Oskarshamn flygplats är en regional flygplats 12 km norr om centrum – som har reguljära flygningar till Stockholm (Arlanda).