Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Södertälje

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Södertälje inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Södertälje miniguide

Hyrbil Södertälje
Biluthyrning Södertälje – Foto: © Anita Wahlund

Södertälje, som har ca. 68.000 invånare, ligger i landskapet Södermanland (Sörmland) – mer specifikt i Stockholms län, 36 km sydväst om huvudstaden. Södertälje har haft stadsrättigheter sedan ca. 1380, men redan 600-talet, ett centrum här.

Det finns flera intressanta museer i Södtertälje – inklusive Marcus Wallenberg Hall, som är ett fordon museum.   Det finns många bilar i detta museum (særøig märkesvaror Scania), men igså inklusive en del äldre rälsbussar.

På Torekällberget, i utkanten av staden finner vi Torekällbergets Museum och Södertälje Museum. Här är det byggt upp en historisk stadsmiljö med bebyggelse från 1700 – 0g 1800-talet, som flyttades hit från staden för en omställning där på 1960-talet. Dessutom finns det ett område av Torekällberget som kallas ”Landet” där du kan få en inblick i gården verksamhet i Södermanland förr i tiden.

På Torekällberget finns också den gamla väderkvarnen ”Väderkvarnen” som är ett bekant landmärke för staden.

Närmaste större lufyhavn Stockholms gamla internationella flygplats – Bromma – ligger cirka 36 km nordost om Södertälje.