Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kharkov

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kharkov inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kharkov miniguide

Hyrbil Kharkov
Biluthyrning Kharkov

Charkov (Ukraina: Charkiv) är landets näst största stad med 1,5 miljoner invånare (2007), och ligger i nordöstra Ukraina. Staden är administrativt centrum i provinsen Charkiv oblast, och landets viktigaste industriella och kulturella centrum. Dessutom är staden en viktig transport-hubb.

Kharkov grundades 1654 och är beläget vid sammanflödet av Charkiv, Lopan och Udy möts. Staden är rik på arkitektoniska landmärken och har flera intressanta museer i ämnena historia, konst, natur och litteratur.

Den gamla staden är en turistattraktion av St Basil – domkyrkan från 1689, som är den äldsta steinbygingen i Kharkov. Det finns också kyrkan Ozeryanskaya från 1896 i området.

En annan stor turistattraktion i staden är 750 meter lång Svobody torget (Frihetstorget) med Lenin Monument och hus industrin.

Annars, staden erbjuder bra shopping och trevliga kaféer och restauranger. Kharkov också Zoo och Planetarium – som är stora attraktioner för hela familjen.

Stadens flygplats – Kharkov Osnova International Airport – flygplatsen ligger 14 km sydost om centrum.