Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kiev

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kiev inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kiev miniguide

Hyrbil Kiev
Biluthyrning Kiev

Kiev är Ukrainas huvudstad, som ligger i norra centrala delen av landet, nära floden Dnepr. Staden har 2,7 miljoner invånare (2007), och är administrativt centrum i provinsen Kiev oblast.

Staden var troligen grundades 400-talet, och har ett antal historiska och kulturella sevärdheter. Kiev är hem för mer än 25 museer, teatrar, opera, flera vackra palats och torg, botaniska trädgårdar, djurparker och planetarium.

Den mest berömda landmärke i stadens ”National Museum of historien om Stora fosterländska kriget 1941 – 1945. Detta är ett museum och ett monument – där komplexa domineras av den 62 meter höga statyn Rodina-mat. Museet har en utställning av 300.000 poster, och är en av de största i Ukraina.

Andra turistattraktioner i Kiev omfatta The Golden Portal – ursprungligen från 1000-talet, Cave Monastery Petsjerskaja lever i 1015 och St Sophia-katedralen från 1037Både grottan kloster och katedralen är listat på UNESCO: s världsarvslista.

Kiev flygplats, Boryspil internationella flygplats ligger 29 km öster om Kiev, och är landets största flygplats