Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Miskolc

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Miskolc inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Miskolc miniguide

Hyrbil Miskolc
Biluthyrning Miskolc

Miskolc är beläget i nordöstra Ungern och – med ca.180.000 invånare – landets tredje största stad. Miskolc är också administrativt centrum i distriktet Borsod-Abaúj-Zempléu – och är känd i historiska källor sedan 1100-talet. Miskolc blev en stad i 1365.

Miskolc har en vacker centrum, där den äldsta byggnaden är den protestantiska Avasi kyrkan från 1200-talet i gotisk stil. Även den grekisk-ortodoxa kyrkan Holy Trinity (från slutet av 1700-talet) är värt ett besök, speciellt eftersom det finns en särskild liturgisk museum, där ett rum är fyllt med spännande ikon konst. Dessutom nämnde den romersk-katolska barockkyrkan Mindszent Templom (också från slutet av 1700-talet.

Miskolc har också flera intressanta konstmuseer att presentera – förutom scenkonst har en huvudprioritering i staden. Musik Palace (Zenepalota) är en hörnsten i stadens kulturliv. Det är en monumental byggnad som innehåller både en berömd musikinstitut och en stor konsertsal. Annars håller Miskolc National Theatre i en klassisk byggnad från omkring 1850 – samtidigt som den berömda dockteater Csodamalom ligger i en gammal teater byggnad i centrum.

Närmaste större flygplats Kosice International Airport, belägen 70 km nordost om Miskolc.