Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Maracaibo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Maracaibo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Maracaibo miniguide

Hyrbil Maracaibo
Biluthyrning Maracaibo

Maracaibo är en stor hamnstad med ca. 2 miljoner invånare, belägen vid inloppet till sjön Maracaibo i nordvästra Venezuela.

Maracaibo Lake, som inte är en sjö, men en vid bukt som är ansluten till Västindien via 54 km långa Tablazo Strait. Stora oljefyndigheter runt sjön har haft en stor inverkan på den venezuelanska ekonomin, men har också lett till en relativt stor förorening problem, som myndigheterna under de senaste åren arbetat intensivt för att bli av.

En av stadens största attraktioner är den 8,7 km långa bron över sjön Maracaibo. Det bär långa, officiella namnet Puente General Rafael Urdenata och är både en av Venezuelas mest imponerande byggnader och världens största betongbro.

Annars, den vackra 1700-talskyrkan Nuestra Señora de Basilica de Chiquinquire – populärt kallad ”La Chinita” – ett mycket populärt turistmål i Maracaibo. En attraktion ett helt annat slag är den lokala formen av musik Gaita Zulian, som spelas överallt i stan. Det är en blandning av afrikanska och venezuelanska folkmusik.

Aeropuerto Internacional Flygplats La Chinita ligger 15 km sydväst om Maracaibo.