Hyrbil Yemen

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Yemen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Yemen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Yemen miniguide

Hyrbil Yemen
Biluthyrning Yemen

Yemen (Jemen), ligger strax söder om den arabiska halvön – och har en gemensam gräns med Saudiarabien i norr och Oman i öster.I övrigt har landet en lång kustlinje i Röda havet i väster och Adenviken i syd. Det finns 23.800 tusen människor i Jemen – mest i huvudstaden och i städerna vid kusten. Det kortaste avståndet över Röda havet från Jemen till Djibouti i Afrika är inte mer än ca. 30 km.

Klimatet längs Jemen är mycket varmt och fuktigt. Inland det i allmänhet är tempererat med monsunregnen i västra bergsområden – och extremt torrt och varmt i norra och nordöstra ökentrakter.

Huvudstaden Sana’a är beläget i den västra delen av landet – alla 2.200 m. Det är också landets största stad (ca 2 miljoner invånare). Det var i 2004 röstade den arabiska kulturen, och den gamla staden – som är landets främsta turistattraktion – är också på UNESCOs världsarvslista. Inte långt från huvudstaden Jemen är det högsta berget, Jabel en-Nabi Shu’ayb (3.660 m).

Jemen har också flera små historiska städer, som är populära turistmål – inklusive Schibam och Zabid. Säkerhet villkor för västerländska turister har ibland på grund av. några terroristattacker, har varit ett problem –   så du bör pre-uppdatering om situationen.Andra större städer i Jemen hamn städer i Aden (cirka 550.000 invånare) och al-Hudaydah (ca. 500.000 invånare). Annars är den lilla staden Mocka vid Röda havet nämnts – det är nämligen mocka-kaffe ”hem”.

Den viktigaste flygplatsen i Jemen s Sana International Airport – El Rehab, strax utanför huvudstaden.

Biluthyrning i Jemen har aldrig varit billigare än nu. Sökmotorn att jämföra flera företag och ger det bästa priset.

Populära destinationer