Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Harare

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Harare inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Harare miniguide

Hyrbil Harare
Biluthyrning Harare – Foto: © Greenmnm69

Harare, tidigare känd som Salisbury, huvudstad i den södra afrikanska landet Zimbabwe. Staden har ca. 1,5 miljoner invånare, och är också landets största stad.

Harare grundades som en fästning 1890 av brittiska kolonister under ledning av Cecil Rhodes. Det är känt för sina många parker – där de stora National Botanic Garden är den mest populära. Utanför staden finns också den vackra och storslagna nationalparker park Mukuvisi Woodlands.

Annars, National Gallery – med både permanenta och tillfälliga utställningar – nämnas bland sevärdheterna. Detsamma gäller för Queen Victoria Museum. Riksarkivet – med en mycket intressant dokumentation av Zimbabwes historia – är ett populärt turistmål.

Harare har flera stora köpcentrum, där de största och mest unika är Eastgate Center, som har helt rätt i staden. Den har ett luftkonditioneringssystem som är helt organisk och ”naturliga” – antagligen den första i sitt slag i världen. Ett annat populärt köpcentrum är Westgate Mall.

Harares internationella flygplats – som har en av Afrikas längsta banor – ligger 12 km söder om staden.