Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tirana

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tirana inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tirana miniguide

Hyrbil Tirana
Biluthyrning Tirana

Tirana är huvudstaden i Albanien och ligger ungefär 40 miles från kusten.Albanien grænser upp till Adriatiska havet i väster och floden Ishëm loberna gennem stad. Tirana är beläget i landet, och det handlar om. 130 km väster till Makedonien grænse. Tirana var spekulativa till i 1614 och udnævnt till offentligt kapital i 1925. Befolkningen i staden handlar om. Tusind 375 (2007).

Tirana är en smuk och frugtbar stad med växande turism. I 1990’erne var statyer af Stalin och Lenin bort och den gamla kommunistiska blocket gennemgå en tung renovering. Gamla stan är en populär Attraktioner med små gader och gamla byggnader. Den moderna Attraktioner i International Center for Cultural Kalla också Piramida på att möjliggöra deras af pyramidiske form. I staden kan du besøge National History Museum och moskén Et’hem Bey är en af de vackraste moskéerna i landet.

Moder Teresa Airport är en internationell flygplats, där piloten i många delar af Europa, och är belägen ca. 17 km Uden för Centrum.