Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Buenos Aires

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Buenos Aires inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Buenos Aires miniguide

Hyrbil Buenos Aires
Biluthyrning Buenos Aires

Biluthyrning Buenos Aires

Buenos Aires är huvudstad i Argentina och befolkningen inom stadens gränser mättes på 2001 2776 100Antalet är nästan fyra gånger om man räknar stadens förorter och därefter mäter cirka 11, 5 miljoner (2002). Buenos Aires är beläget nära den östra kusten av den latinamerikanska kontinenten och på västra stranden av floden Rio de la Plata.

Den spanska koloniala perioden 1516 till 1816 satt sin prägel på Argentina och Buenos Aires, och kultur entusiaster kan söka information på en av stadens många museer. Andra populära attraktioner är den välkända byggnaden och Government House Casa Rosada, där Evita höll tal från den berömda balkongen. Buenos Aires räknas som världens huvudstad i tango och festivaler tango hålls varje år.

J. Newbery Aero Park Airport, Comandante Espora Aero Station flygplats och Ezeiza Ministro Pistarini International Airport Buenos Aires ”tre flygplatser och har alla internationella flygningar.Ändå är det bara Ezeiza, 34 km utanför staden, som har flygningar till Europa och Nordamerika.