Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Buenos Aires Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Buenos Aires Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Buenos Aires Flygplats miniguide

Hyrbil Buenos Aires Flygplats

Biluthyrning Buenos Aires Flygplats – Foto: © Luis Argerich

Aeropuerto Internacional de Ezeiza ”Ministro Pistarini (EZE) ligger 22 km sydost om Buenos Aires. Flygplatsen är uppkallad efter general Juan Pistarini men är främst känd som Ezeiza. Det är mycket dålig kollektivtrafik mellan flygplatsen och Buenos Aires, så en taxi är ett bra alternativ. Det finns fyra bilföretag vid flygplatsen som ligger nära ingången området Terminal A finns Alamo, Avis, Hertz och Localiza.

Under 2008 besökte 8.012.794 passagerare Buenos Aires Ezeiza flygplats. Den fungerar bara utrikes medan Jorge Newberry flygplats, belägen strax norr om centrum Buenos Aires, tjänar de nationella. Den viktigaste grunden för det nationella bolaget Aerolineas Argentinas. Från Buenos Aires Ezeiza flygplats kan åka direkt till flera städer i Europa och USA samt Sydney och Kapstaden och Johannesburg .Alla passagerare kommer att flyga från Ezeiza att betala en skatt på $ 29 vid incheckningen.

Det är ett bra urval av caféer, restauranger, barer och butiker i Buenos Aires Ezeiza flygplats. Det är skattefria både vid avresa och ankomst. Andra faciliteter inkluderar bankomater, apotek och sjukvård. De närmaste hotell ligger i Buenos Aires.

 

Svenska