Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Buenos Aires Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Buenos Aires Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Buenos Aires Flygplats miniguide

Hyrbil Buenos Aires Flygplats
Biluthyrning Buenos Aires Flygplats – Foto: © Luis Argerich

Aeropuerto Internacional de Ezeiza ”Ministro Pistarini (EZE) ligger 22 km sydost om Buenos Aires. Flygplatsen är uppkallad efter general Juan Pistarini men är främst känd som Ezeiza. Det är mycket dålig kollektivtrafik mellan flygplatsen och Buenos Aires, så en taxi är ett bra alternativ. Det finns fyra bilföretag vid flygplatsen som ligger nära ingången området Terminal A finns Alamo, Avis, Hertz och Localiza.

Under 2008 besökte 8.012.794 passagerare Buenos Aires Ezeiza flygplats. Den fungerar bara utrikes medan Jorge Newberry flygplats, belägen strax norr om centrum Buenos Aires, tjänar de nationella. Den viktigaste grunden för det nationella bolaget Aerolineas Argentinas. Från Buenos Aires Ezeiza flygplats kan åka direkt till flera städer i Europa och USA samt Sydney och Kapstaden och Johannesburg .Alla passagerare kommer att flyga från Ezeiza att betala en skatt på $ 29 vid incheckningen.

Det är ett bra urval av caféer, restauranger, barer och butiker i Buenos Aires Ezeiza flygplats. Det är skattefria både vid avresa och ankomst. Andra faciliteter inkluderar bankomater, apotek och sjukvård. De närmaste hotell ligger i Buenos Aires.